Holstin

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. május 7. (9 hónap 2 hét múlva)

Műfaj: Disztópikus, Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: SONKA

Kiadó: SONKA

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék cselekménye Lengyelországban játszódik, 1992 novemberében, egy Jeziorne-Kolonia nevű kisvárosban. Egy rejtélyes természetfeletti katasztrófa következtében a város utcáit bizarr nyálkás izék árasztják el. A veszélyes anyag mindent elnyel, ami az útjába kerül. A Holstin főszereplője épp az említett város felé tart, hogy megkeresse eltűnt barátját.

Játékmenetileg a Holstin egy klasszikus túlélőhorror. A játékosnak fel kell fedeznie a várost, szörnyekkel kell harcolnia és rejtvényeket kell megoldania. Ahogy az a műfajtól elvárható, a készletek, fegyverek és lőszerek szűkösek, így a játékos kénytelen spórolnia az erőforrásaival.

Jeziorne-Koloniát nem csak szörnyek lakják. A történet során a játékos különböző túlélőkkel találkozhat. Sokan közülük az őrület határán vannak, így ahhoz, hogy meggyőzze őket a segítségről, a főhősnek alkalmazkodnia kell téveszméikhez.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.