Hitchhiker

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 26. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Emlékezet és úti cél nélküli stopposként egy sor furcsa és gyönyörű tájat jársz be, és egy hozzád közel álló személy rejtélyes eltűnését követed nyomon. 

A sofőrök a sztoikus farmerektől a szolgálaton kívüli pincérnőkig terjednek, és mindegyiküknek megvan a maga saját története. Nyomok bukkannak fel, szövetségek alakulnak ki, és semmi sem az, aminek látszik. Az utazásod során meg kell fejtened a múltad eseményeit, miközben szembe kell nézned az előtted álló veszélyekkel. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

6/10 - Egy elvont, filozofikus elmélkedésekkel teli, narratív játék
2021. április. 15.

És most akkor jöjjön az összegzés. Igazából ezt a Hitchhikerst nem lehet számokkal értékelni. Ez a 6-os itt alul tényleg csak az én személyes véleményem a játékról, és nekem sajnos rendesen megülte a gyomromat. De biztos akad közöttetek olyan, aki oda van az elvont, filozofikus elmélkedésekkel teli és hallucinogén látványvilággal rendelkező alkotásokért, mint ez is, de arra azért készüljetek fel, hogy bizony nem sok játékélményben lesz részetek.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hitchhiker
Teszt
3 éve 3 hónapja (2021. április 15.)

Hitchhiker

A Hitchhikerra csak idén lettem figyelmes, miután megláttam őt az Apple Arcade egyik reklám blokkján, és úgy gondoltam, hogy a sok lovecraftias játék után talán...