Highwater

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 15. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Dráma, Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Földet elárasztotta a víz, így a bolygó pusztulásra ítéltetett, ám még akad némi idő élvezni a látványt. Vezesd Nikost és barátait a Highwater elárasztott világán és azon túl ebben a történetvezérelt kalandjátékban, ahol a megmenekülésükért küzdenek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hamarosan vízre szállhatunk PC-n és konzolokon is a Highwaterben
Hír
5 hónapja 2 hete (2024. január 27.)

Hamarosan vízre szállhatunk PC-n és konzolokon is a Highwaterben

A Demagog Studio fejlesztői bejelentették, hogy a különös, díjnyertes, történetvezérelt kalandjuk, a mobilokra már tavaly megjelent Highwater március 14-én érke...