Herald: The Interactive Period Drama – Complete Edition

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. február 4. (6 hónap 2 hét múlva)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Kézzel rajzolt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Wispfire

Kiadó: Wispfire

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux, Mac OS

Leírás:

A Herald egy Telltale Games által inspirált és a narratívára összpontosító point-and-click kalandjáték, amely a 19. század alternatív valóságában játszódik. A játék a független holland Wispfire stúdió debütáló alkotása.

A játék cselekményét bár valós események ihlették és 1857-ben játszódik, de a szerzők által bemutatott világkép merőben eltér a korszak történelmi könyvekből ismert képétől. Az általuk megalkotott univerzumban az összes nyugati nemzet a Protektorátus néven ismert birodalom zászlaja alatt egyesült. Bár a szuperhatalom befolyása a világ legtávolabbi szegleteibe is eljut, hatalma lassan lehunyóban van, és a modern eszmék terjedése egyre közelebb hozza a gyarmati lakosságot a lázadás kirobbantásához.

A játékosok Devan Rensburgot irányítják, aki a származásáról szóló igazságot próbálja kideríteni. Tervének megvalósítása érdekében jegyet vásárol egy utazásra a Kelet-Kölni Birodalomba. Ez az utazás a HLV Herald nevű hajó fedélzetén történik, amely az utolsó nagy vitorlás hajó, amely még használatban van. Az utasok és a hajó legénysége egy igazi kulturális mikrokozmosz, amelyet különböző fajú, vallású és nemzetiségű, valamint különböző társadalmi státuszú emberek képviselnek. E csoport közé dobott hős számos fontos döntést kénytelen meghozni, amelyek a jövőbeli sorsára is kihatással lesznek.

A játék történetét két részre osztották. A Book I-II még 2017-ben megjelent, a Book III-IV pedig 2023-ban érkezik egy Complete Edition csomagban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.