Her Majesty's SPIFFING

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. december 7. (7 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az "Her Majesty's SPIFFING: The Empire Staggers Back" egy hagyományos point-and-click kalandjáték, amely Frank Lee English kapitány és megbízható, regionális akcentusú kollégája, Aled kalandjait követi nyomon, amint a kozmoszban utazva új bolygókat keresnek, amelyeket a Brit Birodalom számára gyarmatosíthatnak.

A 2016 nyarán bekövetkezett politikai fejlemények és az azt követő események hatására Nagy-Britannia egyre inkább elszigetelődött a globális társadalomtól. Az egykor nagyszerű nemzet hanyatlása miatt frusztrált Őfelsége, a királynő arra a következtetésre jutott, hogy a Westminsterben megválasztott képviselők már nem alkalmasak arra, hogy kormányozzák az Egyesült Királyságát. Miután feloszlatta a parlamentet, és az Egyesült Királyságot visszahelyezte egy autokratikus kormányzatba, azonnali és széles körű fejlesztések következtek. Őfelsége azonban, aki mindig is pragmatikus volt, arra a következtetésre jutott, hogy tekintettel azokra a bonyodalmakra, amelyekkel Nagy-Britannia a földi hatalmi pozícióba való visszatérése során szembesült, talán itt az ideje, hogy figyelmét a csillagokra összpontosítsa... A közel futurisztikus HMSS Imperialise űrhajó és legénysége (a kiváló veterán és úriember Frank Lee English kapitány és Aled, az ő szelíd modorú dél-walesi kollégája) parancsnokságát átvéve TE a kozmoszba merészkedsz, rejtvényeket oldasz meg, szellemes ugratásokba bocsátkozol, bénító klausztrofóbiával küzdesz, fokozatosan megadod magad a kozmikus sugárzásnak való tartós kitettségnek, és így tovább, mindezt a királynő és a haza érdekében. A fenébe is, útközben talán belebotlasz néhány másik emberbe, akik saját intergalaktikus törekvéseikkel kalandoznak a kozmoszban... *SPOILEREK KÖVETKEZNEK* Belebotlasz néhány másik emberbe, akik saját intergalaktikus törekvéseikkel kalandoznak a kozmoszban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.