Henry Mosse and the Wormhole Conspiracy

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. február 4. (3 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Bad Goat Studios

Kiadó: Bad Goat Studios

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

Amikor nem a kozmikus meta-algebrát tanulmányozza, a földi tini Henry Mosse az édesanyjának segít a Mosse Family Supplies működtetésében. Úgy tűnik, hogy a galaktikus kiszállítás sokkal szórakoztatóbb, mint a végtelen kocka-térség egy szoláris parszekkel való osztása! Henry mégis arra vágyik, hogy kiszabaduljon otthoni életéből, és hírnevet keressen a titokzatos Távoli csillaggalaxisban!

Amikor egy túl jónak tűnő üzleti lehetőség a rejtélyes Coocoo-fokhoz vezeti Mossékat, egy baljós kozmikus összeesküvés középpontjában találják magukat, és egy olyan kaland veszi kezdetét, amely nem csak Mossék, hanem a teljes Távoli csillaggalaxis sorsát is megpecsételi.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.