Haven Moon

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. július 8. (8 éve 1 hete)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Leírás:

Francois Roussel saját kiadású játéka amit teljesen egyedül fejlesztett hosszú éveken keresztül. Ízig vérig Myst klón minden tekintetben, szerény történettel és kevés kapaszkodóval. 

Egy Seleos nevű holdon ébredünk ahol jegyzeteket találunk egy Ektor Turren nevű illetőtől aki valamiféle kataklizma egyetlen túlélője és most ránk bízná az élete során felhalmozott kincseit és gazdagságát. Ehhez persze fel kell fedeznünk a Riven-hez hasonló szigeteket és rájönni a bonyolultabbnál bonyolultabb mechanikai szerkezetek és gépek működésére.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.