Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. április 18. (7 éve 2 hónapja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés, Fontos döntéses

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Telltale-féle Galaxis Őrzői nem a 2014-es film cselekményét követi, hanem egy teljesen új, a mozi és a képregény világába is könnyen beleszőhető történetet tartalmaz.

E szerint az Őrzők sikeresen legyőzik a Marvel-univerzum legnagyobb gonosztevőjét, Thanost, de ünnepelni nem nagyon van idejük, ugyanis Peternek látomásai támadnak a régen elhunyt anyjáról. Az asszony azt szeretné, hogy a fia látogasson el a galaxis egy távoli pontjára, és keresse meg őt a Thanostól megszerzett Eternity Forge segítségével. Ha mindez nem lenne elég, a darabjaira hullott Kree Birodalom is a hatalmas erővel felruházott ereklyére pályázik.

A Galaxis Őrzői játék teljes mértékben ugyanolyan, mint az összes többi Telltale-alkotás az elmúlt 5 évben: megállíthatatlanul gördül előre a történet, aminek folyását a játékosok minimálisan befolyásolhatják csak. A szórakoztató történet, a könnyen megkedvelhető karakterek és a Tales from The Borderlandshez hasonló zenei felhozatal miatt a könnyed kalandok kedvelőinek érdemes szemet vetniük rá.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.