Guard Duty

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. május 2. (5 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Headware Games

Kiadó: Digital Tribe

Platform: Mac OS, SteamOS/Linux, Windows/DOS

Leírás:

Tondbertnek, a Ráncosfa kastély hűséges őrének nehéz napja van. Egy kicsit túl sok sör a helyi kocsmában, egy kis figyelmetlenség, és a következő pillanatban már egy csuklyás alak surran be a királyságba, hogy elrabolja a hercegnőt. Ennek okán egy olyan eseménysorozat veszi kezdetét, amelynek messze a jövőbe nyúló következményei lesznek.

Ezer évvel később, egy kis orbitális állomáson Starborn ügynök egy utolsó erőfeszítésbe kezd, hogy megdöntse a gonoszt és visszavegye a Földet. Egy olyan küldetés részévé vált, amely a történelem mélyén gyökerezik.

Fedezd fel, hogyan fonódik össze a két játszható karakter sorsa, és közben talán az emberiséget is megmented.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.