>observer_

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. augusztus 15. (6 éve 11 hónapja)

Műfaj: Horror, Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Bloober Team

Kiadó: Aspyr Media

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A Layers of Fear c. játék alkotóinak legújabb, belső nézetes cyberpunk horror-kalandjátéka, amely ezúttal egy disztopikus jövőbe invitál minket.

A játékos, Dan Lazarsky, az idegrendőrség elit tagjának bőrébe bújva próbálhatja ki, hogy milyen érzés meghackelni a gyanúsítottak elméjét. Ugyanis abban a jövőben, ahol a történet játszódik, mindazt amit érzel és amire emlékszel, felhasználható ellened a bíróságon.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.