Grim Fandango Remastered

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. január 27. (9 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros, Noir

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Grim Fandango az azóta megboldogult Lucasarts égisze alatt jelent meg 1998-ban. A játékot elsősorban Tim Schafer nevéhez kötik, és ez az első 3D-s kalandjáték, amely a csapattól megjelent. A Remastered verzió néhány grafikai ráncfelvarrást, fejlesztői kommentárt, és felújított zeneanyagot is tartalmaz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Exkluzív könyv érkezik a Double Fine 20 éves munkásságáról
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 24.)

Exkluzív könyv érkezik a Double Fine 20 éves munkásságáról

Eddig csak ritkán vagy soha nem látott érdekességeket gyűjtött csokorba Tim Schafer csapata.

Xboxra és Game Passba is érkezik hamarosan három klasszikus felújítás
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 18.)

Xboxra és Game Passba is érkezik hamarosan három klasszikus felújítás

Miután tavaly szőröstül, bőröstől megvásárolta a Double Fine-t a Microsoft, csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik a Grim Fandango, a Day of the Tentacle és...