Glitchhikers: The Spaces Between

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. március 31. (2 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: Low-poly, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Silverstring Media

Kiadó: Fellow Traveller

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A Glitchhikers egy szürreális utazás a helyek közötti tereken keresztül. Egy késő esti autóút, egy elhagyatott reptéri váróterem, egy holdfényes séta egy üres parkban, egy csendes kocsi egy éjszakai vonaton. Kivel fogsz találkozni? Miről fogsz beszélgetni? Hová visz az utazásod?

Nézz fel az éjszakai égboltra. Mit látsz odafent, ha a körülöttünk lévő végtelenséget nézed? És miközben a saját utadon vándorolsz, kik azok a furcsa, világtalan mások, akik ezeket a kérdéseket vizsgálják, miközben szellemként haladnak át az utadon? Valóban léteztek valaha is?

Glitchhikers: The Spaces Between az utazásoknak azokról a részeiről szól, amelyek az időnket uralják, de nem a figyelmünket. Amikor elménk önmagunk és világunk olyan részeire vándorol, amelyeket általában nem vizsgálunk meg. Egy késő esti autópályán való vezetés során, egy csendes vonatszerelvényben a kora reggeli órákban, egy holdfényes parkban tett sétán vagy a végtelen várakozásban egy kihalt repülőtéren. Furcsa zenét hallgatunk a késések bejelentései közepette, és megkérdőjelezzük helyünket az univerzumban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.