Gift

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 8. (1 hónapja 1 hete)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Platformer, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Gift egy kalandjáték elemekkel megtűzdelt platformjáték. A játékos feladata, hogy egy süllyedő hajóról menekülve platformokra ugrálva, csapdákat kerülgetve és környezeti rejtvényeket megoldva kijusson a hajóról. A játékosoknak folyamatosan résen kell lenniük, hiszen a hajótest folyamatosan billen, miközben a vízszint változik. Bár ez minden pillanatban veszélybe sodorja őket, a víz és a hajó változó helyzete előnyükre válhat, mert így korábban elérhetetlennek tűnő területekre is eljuthatnak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.