Ghost in the Sheet

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. november 20. (16 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: CBE software

Kiadó: Tri Synergy, Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Ghost in the Sheet egy paranormális, humoros kalandjáték, melyben egy frissen elhunyt lelket irányítunk, aki szomorúan konstatálja, hogy bizony az élet a másvilágon semmivel sem könnyebb az előzőnél. Nem elég, hogy az összes emberi tualjdonságát elvesztve, mindent előről kell kezdenie, ráadásul még egy idegesítő főnököt is a nyakába varrtak.

A játékban egy tűzvész miatt elhagyatott gyárat kell feltérképeznünk, és megoldanunk az ott lakozó rejtélyt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.