Game of Thrones - A Telltale Games Series

6.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. december 2. (9 éve 7 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Interaktív film, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A történet az észak-westeroszi Forrester ház történetét mutatja be, akik hűen szolgálják a Stark házat. Az események az Öt király háborúja idején játszódnak, amikor a Forrester háznak a legkegyetlenebb időszakát kell átélnie a súlyos intrikák, hazugságok és bosszúk nyomása alatt, miközben a teljes Hét Királyság próbálja cafatokra tépni saját magát. A játék során a család különböző tagjait kell irányítanunk és néha kegyetlen és szívszorító, néha pedig brutális döntéseket kell hoznunk, hogy életben tudjuk tartani házunk egyes tagjait.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

6.5/10 - Elmegy kategória
2017. november. 24.
Ez már egy teljesen interaktív film a Telltale-től, tehát másképp kell megközelítenünk a produktumot. Ment a reklám, hogy befolyásolhatjuk a történetet, de én ezt sehogy sem tudtam működésre bírni. Néha elrontottam a QTE jeleneteket, néha direkt durvább döntéseket hoztam, de nem vettem észre szinte semmilyen nagy cselekménybeli változást. Lehet, hogy le kellene játszanom még egyszer, de azt meg nem fogom, mert annyira nem lett jó, hogy újra végigüljem.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.