Fran Bow

9
AG.hu
9.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. augusztus 27. (8 éve 10 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

Főszereplőnk Fran Bow, egy fiatal kislány, aki boldogan él a szüleivel és cicájával, mikor is egy pénteki napon apu és anyu kocsikázni indulnak kettesben, míg a kicsi Fran, Grace nagynénivel múlatja az időt békességben. Aztán hétfő este valami felüti fejét a levegőben: egy démoni alak jelenik meg az ablakban. Fran nem szereti ezt az alakot. Ijesztő. A kislány hall valamit, amitől meghűl apró testében a vér. Az édesanyja sikoltását... A szobához siet, ahonnan erős fény árad és ahogy benyit... Egy véres kés... Egy kéz... Egy torzó.... Egy fej... Apu és anyu megcsonkítva fekszenek a szoba közepén. Fran szalad és szalad, ő sem tudja merre csak el, messze onnan ahol a szülei már nem ölelhetik, ahol nem várja vissza semmi, csak a rémálmok. Egyetlen társa és barátja az, akiről tudja, hogy mindig mellette marad: Mr. Midnight.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

9/10 - Durva
2020. augusztus. 18.
Nem igazán tudom hogyan jellemezzem ezt a játékot, mert nagyon beteg, de tényleg. Ennek ellenére úgy szippantott magába, hogy tényleg ütnöm kellett magam, hogy szünetet tartsak közben. A megvalósítás, a hangok, a történet, a fejtörők --> mind jók lettek.

Tyucsev

Összes értékelése: 73

9.5/10 - Furcsa és ijesztő-de nagyon jó
2021. május. 7.

A készítőknek nagyon jól sikerült összerakni a különböző elemeket. Minden passzol egymáshoz és egy végig érdekes történet bontakozik ki előttünk. Kissé szürreális és sötét hangulatú, de valahogy sosem búskomor. Egyensúlyban van benne a nyomasztó hangulat és a kislány életvidámsága.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.