Four Last Things

9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. február 23. (7 éve 4 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Joe Richardson

Kiadó: Joe Richardson

Platform: iOS, Mac OS, Windows/DOS, Android

Leírás:

Kövess el bűnöket, tégy vallomást és mutass megtévesztő bűnbánatot, mielőtt szembesülnél a négy utolsó dologgal - a halállal, ítélettel, mennyel és pokollal. Az Édenkertből induló utazás végigvezet a 16. századi Flandria torzított másán, hogy végül elérd a megérdemelt célodat: a mennyországot vagy a pokolt. Mindez attól függ, hogyan milyen módon játszod a játékot, mert a sikerhez vezető út nem feltétlenül olyan nyilvánvaló, mint azt gondolnád.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

9/10 - Reneszánsz mestermű :-)
2021. február. 22.
A fenti szerény dicséretet maga a készítő írja a játékról, de egyet kell értsek vele. :-D Nehezen tudnám megfogalmazni, mi fogott meg benne, de én minden percét élveztem. A játék a Kickstarter nevezetű szekta segítségével jött létre, az adományokból az ő egyszemélyes istenük teremtette meg ezt a világot. Ez így van megfogalmazva a játékon belül és ez iránymutatást ad a stílusára is. A képi világ középkori/reneszánsz festők eredeti képeiből lett összevágva és az animált figurák is ezekből lettek kiemelve. Leginkább a Monty Phyton féle animációkra emlékeztet, de a mai technikával megvalósítva. Emellett a fárasztó angol humor is összeköti őket. Külön értékeltem, hogy az összes eredeti képet a játékban egy képgalériában megtekinthetjük. A történet: főszereplőnknek, egy vándorárusnak el kell követnie a hét főbűnt egy középkori városban (nem lövöm le a poént, hogy miért). Klasszikus kalandjáték elemekkel kell ezt megoldanunk. Néhol a képek részletessége miatt elsiklottam egy-két tárgy felett, de mivel nincs sok helyszín, ezeket idővel megtalálhatjuk, ha elakadunk. Nekem a "bujaság" bűnét volt legnehezebb abszolválnom-mi más lenne a legbonyolultabb, mint meghódítani egy ifjú hölgyet? (Azért volt olyan pillanat, hogy a lantot szétvertem volna azon a csinos fejecskéjén...) A zenét is a korhoz kapcsolódó eredeti muzsikák színesítik, minden helyszínen más. Mondjuk elég rövidek, így egy idő után unalmasak tudnak lenni. De cserébe jammelhetünk is akár egy profi lantossal :-)

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

10 random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
3 hónapja 4 hete (2024. március 14.)

10 random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Elstartolt a Steam Tavaszi Vásár, mi meg véletlenszerűen kiválasztottunk pár ígéretes ajánlatot - frissebbeket, régebbieket egyaránt -, bízva benne, hogy talált...