Forgotten Fields

6.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. április 14. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Billentyűzet (WASD)

Leírás:

A Forgotten Fields egy hangulatos narratív játék Sidről - egy írói válságtól szenvedő férfiról - aki még egyszer utoljára visszautazik gyermekkori otthonába, mielőtt azt eladják. Látogasd meg a régi barátaidat, éld át újra az emlékeket, oldj meg érdekes rejtvényeket, és játszd végig Sid könyvének egyes részeit ebben a nosztalgiáról és az idő múlásáról szóló, hangulatos játékban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

6.5/10 - Nem egy rossz játék
2021. június. 8.

A Forgotten Fields az érdekes témája, a nosztalgiázása és a tanítása miatt, miszerint ne hagyjuk, hogy az élet elfusson mellettünk, nem lett egy kimondottan rossz játék. Mivel azonban játékot tesztelünk és nem filmkritikát írunk, ezért ennyi sajnos nem elég ahhoz, hogy mindenkinek ajánlani tudjam. A játék vérzik a sok hibától, ami végül a teljes élményre is jó erősen rányomja a bélyegét. Jelen állapotában talán jobb, ha csak azok próbálják ki, akiket nem zavarnak a korábban említett hibák, és azokkal együtt is élvezni tudnak egy búsulós, lelkizős történetet. A többieknek viszont csak azt tudom mondani, hogy várjanak még vele, mert 2-3 patch után valószínűleg sokkal jobb élmény nyújt majd, mint teszi azt a jelenlegi kissé rozoga állapotában.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Forgotten Fields – nem könnyű búcsút inteni a múltnak
Teszt
3 éve 1 hónapja (2021. június 8.)

Forgotten Fields – nem könnyű búcsút inteni a múltnak

Ahogy öregszünk, úgy kell egyre több mindentől elbúcsúznunk. Nem csak a régi ruháinktól és játékainktól, de jóval fontosabb dolgoktól is. Néha el kell búcsúznun...