Forest of Liars

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. január 1. (5 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Platformer

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Umeshu Lovers

Kiadó: Umeshu Lovers

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Forest of Liars a egy négy főt számláló francia indie csapat első játéka lesz. A hamarosan Kickstarterre kerülő kalandban a címadó erdőbe látogathatunk majd el, ahol mindenféle gonosz erők az életünkre törését kell túlélnünk az eszünket és az ügyességünket megmérettetve,

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.