Football Game

7
AG.hu
8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. február 14. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Hagyományos, rövid, point and click kalandjáték, amelyben egy Tommy nevű, fiatal srácot irányítunk. A játék fő célja, hogy megtaláljuk Tommy barátnőjét, és átadjuk neki Tommy ajándékát.

A játék bár rövid, mégis az egyik leghangulatosabb indie kalandjáték odakint. Sötét, borongós hangulatú dráma.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Football Game - magyarítás

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Egy estés kalandjáték
2020. szeptember. 19.
Rövidke 45-60 perces tartalommal bíró point and click kalandjáték, melynek hangulata valóban ritkaságszámba megy. Némelyik jelenete, illetve "vágás", a komolyabb hangvitelű filmekre emlékeztet, és külön jó pont, hogy nem szájbarágós a történet, tehát a játék befejezése után még jó ideig elmélkedhetünk, mi is lett a sorsa Tommynak és Suzynak. A játék rövidsége miatt sok puzzle nincs a játékban, de a fejtörők logikusak, és relatíve könnyűk. Egy borongós, őszi estére tökéletes választá.s

tarodid

Összes értékelése: 1

9/10 - Pixeles mágia
2020. szeptember. 29.
Amikor megláttam az ag facebook oldalán a játékot, már akkor megtetszett a képekből a játék atmoszférája. A magyarítás után nem is volt kérdés, hogy kipróbálom. Nos, nem csalódtam benne. Az atmoszféra a játék egészében magával ragadott engem, nem zavart a játék rövidsége, a nem túl nehéz feladványok sem. Pont azt tartom pozitívumnak, hogy nem voltak olyan nehéz feladványok, amik a sztoriról elviszik a figyelmet, mert itt a sztori nagyon is lényeges volt. A zene pedig nagyon a topon volt, nálam teljesen visszaadta a 80-as évek hangulatát és főleg az utolsó zenénél, párosítva a hihetetlen jól összekomponált filmes visszatekintésekkel, végig bennem volt az, hogy most én vagyok a főhős és nekem kell ezt az egészet megoldanom. Engem abszolút megnyert minden elemével.

Tyucsev

Összes értékelése: 73

7/10 - Egyéjszakás kaland
2021. február. 22.
Ha csak a címét és a hozzá tartozó képet látom, tuti nem próbálom ki, mert egész más stílus jut róla az eszembe. Az ismertetőt elolvasva persze már egész más a helyzet. Egy este történéseit visszük végig, visszaemlékezésekkel tarkítva. Ennek fényében a rövidsége indokolt. Mégis egy különleges történetet kapunk cserébe, ami nem varr el minden szálat, nem kapunk kész magyarázatot, így a hiányzó darabokat mi rakhatjuk hozzá, végiggondolva az eseményeket. A megjelenése minimalista, a zenékkel együtt hozza a retró fílinget. Ezen kívül azt az érzést is megadja, hogy valami sötét rejtéllyel van dolgunk. A kalandjáték elemek nem vészesek és illenek a játékba. Érdemes kipróbálni.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Football Game magyarítása
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. szeptember 18.)

Elkészült a Football Game magyarítása

Bár a játéknak nem sok köze van a focihoz, és a 45-60 perces játékideje nem sok tartalmat ígér, mégis, a hangulata miatt úgy éreztem, hogy megérdemel...