Firewatch

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. február 9. (8 éve 5 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Történetünk a '80-as évek amerikájában játszódik, Henry a 40-es éveiben járó szakállas "dadbodos" úriember, akinek a felesége heveny demenciával küszködik, emiatt ellátásra szorul. Henry (a dolgokat egyre nehezebben kezelendő) úgy érzi, hogy ki kell ürítenie a fejét, és elvállal egy posztot, amelyben hatalmas területű erdőségre kell vigyáznia. Hogy ne érezze magát túlságosan egyedül, rádión keresztül segítséget kap Delilah személyében, aki egy másik távoli toronyban foglalta el a helyét. Kettejük ismerkedése elég hamar megkeződik, amely alapot ad arra, hogy végigbeszéljék a következő 3 órát amíg a játék tart.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.