Fire Tonight

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 12. (2 éve 11 hónapja)

Műfaj: Humoros, Dráma

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Reptoid Games

Kiadó: Way Down Deep

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

1990-ben járunk, amikor egy meg nem nevezett nagyvárosban rohamosan terjedő, rejtélyes tűz üt ki. Főszereplőnk Maya és Devin a város két végében élnek, túl messze egymástól ahhoz, hogy probléma nélkül egymásra találjanak ebben a kialakult káoszban. A 90-es évek elején internet és mobiltelefonok híján nem igazán tudják, hogy mi van a másikkal, ezért Maya úgy dönt, hogy lesz, ami lesz, de eljut Devinhez. Miközben Maya különböző fejtörőket megoldva próbál eljutni barátjához, addig Devin, a közös magnókazettáik segítségével eleveníti fel kapcsolatuk legemlékezetesebb pillanatait.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Fire Tonight – egy zeneszám inspirálta puzzle kalandjáték
Hír
3 éve 4 hónapja (2021. március 16.)

Fire Tonight – egy zeneszám inspirálta puzzle kalandjáték

A két főszereplő perspektívájából bemutatott cselekmény, az emberek személyiségéről és tulajdonságairól szeretne újat mesélni nekünk.