Final Fantasy XV: Pocket Edition

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 7. (6 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős

Fejlesztő: Square Enix

Kiadó: Square Enix

Platform: iOS, Android

Leírás:

A kisképernyős verzió története teljes mértékben megegyezik a nagygépes kiadásokéval, tehát most is annak lehetünk szemtanúi, ahogyan a 20-as évei elején járó Noctis herceg némi kocsikázásra indul három legjobb barátjával, mielőtt frigyre lépne Lady Lunafreya-val, ezzel véget vetve az Eos világát négy évszázada marcangoló szörnyű háborúnak. A vidéki túra egészen addig tart, amíg egy újságcikkből meg nem tudják a srácok, hogy a gaz Niflheim seregei megszegve a tűzszünetet lerohanták a fővárost, és elég csúnyán elverték annak teljes katonaságát, nem mellesleg pedig végeztek az öreg királlyal is. Noctisék, teljesen bedepizve az eseményeken, kénytelenek megszakítani a road trippet, és hazafelé veszik az irányt. A történet pedig innentől kezdve zakatol a maga kacskaringós módján 10 epizódon keresztül.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8/10 - Jó kis mobilos móka
2018. február. 12.
A Square-Enix egy habkönnyű kalanddal lehetővé tette mindenki számára, hogy a lehető legkönnyebben, bárminemű sallangtól mentesen megismerhesse a Final Fantasy történetét anélkül, hogy hosszú órákon át kéne a töltelék dolgokkal foglalkozni. Bár ezt meg lehetett tenni az átvezető videók megnézésével a Youtube-on ingyenesen, de az kevésbé szórakoztató móka, mint a Pocket Edition.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Final Fantasy XV: Pocket Edition
Teszt
6 éve 5 hónapja (2018. február 12.)

Final Fantasy XV: Pocket Edition

A Final Fantasy 15 hamarosan érkezik PC-re mindenféle földi jóval kiegészített kiadásban, de a fejlesztők úgy gondolták, hogy aki addig is szeretné megismerni N...