Final Fantasy VII

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. január 31. (27 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A legendás J-RPG-széria 1997-es része az első a sorozatban, ami poligonos 3D-t, és pre-renderelt háttereket használt. Szintén az első, amit kiadtak Európában, és ami megjelent Pc-re is.

A sztori középpontjában Cloud Strife ex-Soldier áll, aki beáll zsoldosnak a Gaia névre hallgató világot diktatórikusan irányító óriásvállalat, a Shin-Ra ellen harcoló Avalanche terrorista csoporthoz. A magának való katona később nem csak a pénzért, hanem a régi és az újdonsült barátai kedvéért is harcba száll a világot a saját képére formálni akaró, a szörnyű balsorsa hatására megőrült Sephiroth-szal.

A korhoz képest csodálatos grafikai stílus és a sci-fis világábrázolás leginkább Tetsuya Nomurának köszönhető, aki a játék vezető grafikai dizájnere volt.

A program eredetileg még Super Nintendora készült, de a konzol nyugdíjazása után átálltak a fejlesztők N64-re. Végül különféle technikai és egyéb problémák miatt a Square összebalhézott a Nintendoval, így a Sony akkoriban egyre jobban feltörekvő gépének, a Playstationnak lehetett zászlóshajója a játék.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.