FINAL FANTASY IX

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2000. július 7. (24 éve 1 hete)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Fainaru Fantajī kilencedik része visszatér a sorozat gyökereihez és újból egy klasszikus fantasy világban játszódik királyságokkal, repülő hajókkal és mindenki kedvenceivel, a Black Mage-ekkel.

A sztori Zidane Tribal-ról szól, aki egy utazó színtársulat tagjaként érkezik Alexandriába, hogy elszórakoztassa a királyi családot és nem utolsósorban elrabolja az éppen 16. születésnapját ünneplő hercegnőt. A Garnet névre hallgató nemesi leányzó önszántából csatlakozik a hosszúfarkú (a majmoktól származtatható) sráchoz és vidám bandájához, ami a királyi testőrök kétbalkezes vezetőjével és Vivivel, a szintén szerencsétlen fekete mágussal kiegészülve indul bejárni a világot. Ugyanis az ő feladatuk lesz kideríteni milyen gonosz erő szállta meg Garnet anyját, és próbálja meg leigázni az összes királyságot.

A játék fejlesztése párhuzamosan zajlott a 8. részével ezért tudott alig egy év különbséggel megjelenni. A megjelenésekor se a játékosok, se a kritikusok nem szerették, mégis három év alatt több mint 5 millió példányban kelt el a program, és egészen nagy rajongói réteg alakult ki körülötte.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.