Figment

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 22. (6 éve 7 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Platformer, Puzzle

Grafikai stílus: 3D, Kézzel-rajzolt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Figment egy akció-kalandjáték, amelyet a Bedtime Digital Games készített. A cselekmény egy olyan világban játszódik, amely egy 40 éves férfi tudatalattiját ábrázolja. Bár a férfi elméje korábban nyugodt volt, mára rémálmok sújtják, amelyek a mindennapi rémületeket szimbolizálják. A fájdalomtól, a magánytól, a betegségtől vagy a haláltól való félelmet ebben a különös világban groteszk lények képviselik, amelyek káoszt és nyomorúságot hoznak. Két barát száll szembe a gonosszal és a szorongással. Dusty, a főszereplő egykor a bátorság megtestesítője volt, aki fakarddal van felszerelkezve. Barátja, Rusty egy madárra hasonlít, és ő az optimizmus megtestesítője. A barátoknak el kell űzniük a rémálmokat, és vissza kell hozniuk a harmóniát az emberi tudatalatti világába.

A stúdió előző játékához, a Back to Bedhez hasonlóan a Figment is jellegzetes, szürrealista látványvilágot kínál.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Figment 2: Creed Valley

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.