Fenimore Fillmore's Revenge

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. október 2. (15 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Revistronic

Kiadó: Nobilis Group

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék Fenimore Fillmore kalandjainak harmadik része. A játék hangulata jelentősen megváltozott az elődökhöz képest. A karakterek (Fenimore és Rhianna) maradtak a régiek, de a változást ők sem kerülhették el. Mindketten érettebbek és mogorvábbak lettek.

Szegény Fenimore-ékra rájár a rúd. Rossz időben voltak rossz helyen. Lovaglás közben egy sérült férfira bukkannak, aki furcsa módon összevissza beszél egy elhagyatott templomról, meg egy sírról. Ekkor megjelenik Stevenson bandája, akik a maguk módján nyomban rendet teremtenek. Fenimore-t lelövik, Rhiannát pedig magukkal viszik, hogy azért mégse legyenek egyedül ebben a vadnyugati pusztaságban. Fenimore-na sikerül túlélnie a lövést és amikor újra erőre kap, elindul, hogy megmentse Rhiannát és bosszút álljon a banditákon.

A játék teljes 3D-ben pompázik és akciójelenetekben sem szűkölködik

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek