Faraday Protocol

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 12. (2 éve 11 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Red Koi Box

Kiadó: Deck13 Spotlight

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Faraday Protocol egy belső-nézetes, leginkább a fejtörőkre építő, 3D-s, sci-fi kalandjáték, melyben a játékos a titokzatos OPIS űrállomáson/bioszférán rekedt idegen régészt, Raugot irányítja. Raugnak az lesz a feladata, hogy többet megtudjon erről a több tízezer éve elhagyatott helyről, valamint a helyet irányító, rejtélyes mesterséges intelligenciáról, IRIS-ról.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Faraday Protocol - fejtörők és agyalás egy idegen bolygón
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. április 3.)

Faraday Protocol - fejtörők és agyalás egy idegen bolygón

A Faraday Protocol egy belső-nézetes, a fejtörőket előtérbe helyező, 3D-s, sci-fi kalandjáték, melyben a játékos a titokzatos OPIS űrállomáson/bioszférán rekedt...