Falcon City

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. június 4. (4 éve 1 hónapja)

Műfaj: Humoros, Noir, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Likely Games

Kiadó: Likely Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A bűn nem ritka vendég Falcon Cityben, de szerencsére te - úgyis mint Kurt Tracker, mesterdetektív - rajta vagy a nyomon. Egy kiábrándult, cinikus nyúl, aki mindezek ellenére a legjobb nyomozó akit a város valaha látott. Mégis, egy emberrablás megbízható tanúk és bizonyíték nélkül talán még rajta is kifog - vagy mégsem?

Járd végig a betondzsungel ösvényeit és találkozz a bizarrnál bizarrabb karakterekkel akik benépesítik. Van köztük segítőkész, veszélyes és persze olyan is akinek csak simán nincs ki a négy kereke. Keress új nyomokat és oldj meg trükkös feladványokat hogy továbbjuss a nyomozásban - vagy kérj tanácsot a kollégáktól ha elakadnál. A meghozott döntéseid új utakra terelik majd a történetet, és ha jól lavírozol akár még egy új románcra is lelhetsz a bűnös város árnyékában.

Egy sosem látott noir kaland kaland vár rád, tele intrikával, drámával és humorral. Ideje felvenni a kesztyűt és nyomába eredni a rejtélynek. Falcon City csak benned bízhat!

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.