Everybody's Gone to the Rapture

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. április 16. (8 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Dear Esther című játékukkal elhíresült The Chines Room csapat ebben a játékukban is a sétaszimulátoros módot használva próbálják meg elmesélni nekünk, hogy mi is történt 1984-ben egy Yaughton nevezetű településen, illetve mi okozta annak pusztulását. A falucskában elhagyott házakat, templomot, játszóteret és a fákról a földre hullott halott madarakat találunk, de élő embereket sehol. A rádióból fura hangok szólnak, a szélmalom elhagyatottan dolgozik és a csillagvizsgáló halott csillagokat figyel az éjfekete égen.

Bár játékos körökben nem igazán aratott nagy sikert, a kritikusok imádták és a három BAFTA díj mellett további 15-nél is több díjat bezsebelt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.