Eresys

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. április 20. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Ares Dragonis

Kiadó: Ares Dragonis

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Eresys egy H.P. Lovecraft által inspirált, horror elemekkel teli kooperatív játék, amely elsősorban a csapatmunkára összpontosít.

Háttértörténet: Egy száműzött szektatag a rendtől ellopott könyvvel és annak tartalmával játszadozik egy elzárt szigeten. Tettei végül a halálához vezetnek a sziget lakóival együtt, ráadásul egy Ürességnek nevezett portált is nyitva hagyott, amiből különös lények szivárogtak át a világunkba. Rád és a szektatársaidra marad a feladat visszaküldeni az entitásokat oda, ahonnan jöttek, és persze jó lenne, ha a portált is lezárnátok.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Eresys – kooperatív rettegés a Lovecraft univerzumban
Hír
2 éve 1 hónapja (2022. június 5.)

Eresys – kooperatív rettegés a Lovecraft univerzumban

A görög Ares Dragonis csapat alighogy befejezte a The Shore és a The Shore VR című horrorját, máris egy újabb játékon dolgozik, ami bár szintén egy H.P. Lovecra...