Enigma: Spy Adventure

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. október 19. (7 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Bad Pixel Games

Kiadó: Bad Pixel Games

Platform: iOS, Android

Leírás:

A főhős azt a feladatot kapja, hogy szivárogjon be a német vonalakon keresztül Lengyelországba, és Varsóban szerezze meg az Enigma II névre keresztelt kód megfejtését, majd térjen vissza épségben.

Leginkább a Valiant Hearts című játékra hasonlít, csak ez az említett játék egy rövidebb és vidámabb változata. Android eszközökre teljesen ingyenes, iOS eszközökre az ára 1 euró körül mozog.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap esti mókázások #7
Hír
6 éve 5 hónapja (2018. február 4.)

Vasárnap esti mókázások #7

Ma esti ingyenes kaland ajánlónk sajnos csak az android tulajdonosaknak hoz örömet, mivel a játék iOS rendszerre fizetős. Igaz, az 1 euró körül mozgó ár igazán...