Emerald City Confidential

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. február 19. (15 éve 4 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Wadjet Eye Games

Kiadó: PlayFirst

Platform: iOS, Windows/DOS

Leírás:

Óz varázslatos földjét ezúttal a 40-es évekbeli film-noir stílusban barangolhatjuk be. Sötét városi utcák, szürke esős égbolt, kemény fickók, gyönyörű és egyben végzetes nők és még sok más érdekesség vár rád, hogy felfedezd őket.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Hades és az Emerald City Confidental magyar nyelvű fordítása
Hír
2 éve 10 hónapja (2021. augusztus 31.)

Elkészült a Hades és az Emerald City Confidental magyar nyelvű fordítása

Két újabb nagyszerű játék játszható immáron magyar nyelven.