Eliza

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. augusztus 12. (4 éve 10 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Zachtronics

Kiadó: Zachtronics

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux, Mac OS, Switch

Leírás:

Az Eliza egy vizuális novella, amelyet a független Zachtronics stúdió fejlesztett.

Az Eliza főszereplője Evelyn Ishino-Aubrey – egy Skandha által alkalmazott szakember, aki a címadó mesterséges intelligencia fejlesztésén ügyködik. Ahogy a főhősnő egyre jobban beleássa magát a MI titkaiba, egyre inkább kétségbe vonja, hogy valóban az emberek szolgálatában áll-e, vagy éppen ellenkezőleg, kizárólag azért tervezték, hogy átvegye az emberek felett az irányítást. Ráadásul azáltal, hogy megismeri Eliza seattle-i felhasználóinak életét, és felújítja régi barátságaikat, a mesterséges intelligenciánk elkezdi megkérdőjelezni múltját és az évekkel ezelőtt hozott döntéseit.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.