Edna & Harvey: The Breakout

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. június 6. (16 éve 1 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A fiatal Edna egy elmegyógyintézetben ébred és nem csak a múltjára nem emlékszik, de arról sincs semmi infója, hogyan került ide. Teljesen normálisnak érzi magát és ebben a beszélő plüss nyuszija is megerősíti. Azt a következtetést vonja le ebből, hogy nincs keresnivalója ezen a helyen, itt az ideje felhúzni a nyúlcipőt. Együtt próbálnak menekülni, miközben rendkívül bizarr bentlakókkal hozza őket össze a sors. Például a méhruhás férfival és a pszeudo-sziámi ikrekkel Hotival és Motival. Dr. Marcel, a menedékház igazgatója, viszont mindent megtesz annak érdekében, hogy megállítsa őket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Edna and Harvey: The Breakout
Végigjátszás
13 éve 1 hónapja (2011. június 5.)

Edna and Harvey: The Breakout

A játék egy elég érdekes, szürreális videóval indul, amire már rögtön a játék elején magyarázatot is kapunk. Főhősünk, Edna valamilyen oknál fogva elmegyógyinté...