Ecstatica

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1994. június 1. (30 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Andrew Spencer Studios

Kiadó: Psygnosis

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Ecstatica egy 3D akció-kalandjáték, melyben feladatunk megszabadítani a fiatal Ecstatica varázslónőt a gonosz varázslat alól. Tirich békés falucskáját rettenetes szörnyek szállták meg, és nagyon úgy tűnik, hogy egyedül ránk marad a feladat, hogy megmentsük Ecstaticát és a falu ártatlan lakosságát. De mindemellett a háttérből irányító gonoszt is el kell pusztítanunk.

Az Alone in the Dark stílusára hajazó túlélő-horror elemekkel teletűzdelt játék annak idején nagy sikert aratott mind a kritikusok és a játékosok között. A karakterünk képes járni, lopakodni (amivel el tudjuk kerülni a szörnyekkel való harcot) és futni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.