Dropsy

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. szeptember 10. (8 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Tendershoot

Kiadó: Devolver Digital

Platform: Windows/DOS, Mac OS, SteamOS/Linux

Leírás:

Miután egy halálos cirkuszi tűz felperzseli a világát és befeketíti a nevét, Dropsy a bohóc az önfelfedezés útján találja magát egy olyan történeten keresztül, amely a szeretet és a ki nem érdemelt kedvesség témáját dolgozza fel. Mivel apja súlyos beteg, a világ pedig hátat fordít az egykor ünnepelt bohócnak, Dropsynak segítenie kell a rászorulókon, meg kell ölelnie vadidegeneket, és sötét titkokat kell feltárnia a megváltás felé vezető kanyargós úton.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.