Dreams

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. július 16. (6 éve 2 napja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A játék alapvetően ugyanúgy a platformjátékok és a kreatív pályaépítők között foglal helyet, mint ahogy a teljes Little Big Planet-széria teszi, csak annál sokkal jobban elvontabb környezetben játszódik (elvégre nem ok nélkül álmokat jelent a címe).

A játékban az emberek álmaiban barangolhatunk és például a PS4 gamepad érintőképernyőjére rajzolva a játékosoknak lehetőségük lesz megváltoztatni ezeket az álmokat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Megérkeztek a Game Awards díjazottai és néhány új trailer is
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. december 8.)

Megérkeztek a Game Awards díjazottai és néhány új trailer is

Éjjel megtartották az idei The Game Awardsot, ahol egyrészt jól odaítéltek egy halom díjat egy csomó játéknak, másrészt kaptunk pár érdekes trailert is.