Dr Livingstone, I Presume?

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 20. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D, Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Vulpesoft

Kiadó: Vulpesoft

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Hosszú afrikai utazásod során visszatérsz egy barátodhoz, aki egy titokzatos levélben kér segítséget tőled. Amikor átléped az otthona küszöbét, semmi más nem fogad, csak az üres csend. Zárt ajtók sora vár rád, és neked minden rejtvényfejtő képességedet be kell vetned, hogy megtaláld a kulcsokat. Juss mélyebbre a házban, és fedezd fel, mi történt Dr. Livingstone-nal!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.