Dorian Morris Adventure

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. november 16. (3 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Forestlight Games

Kiadó: PlayWay S.A.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Dorian Morris kalandja leginkább a klasszikus Broken Swordök által ihletett misztikus kaland lesz, amiben a névadó srác titokzatos körülmények között eltűnt nagyapját kell megtalálnunk, miközben a Book of Knowledge névre hallgató, sok-sok titkot rejtő könyv hm…, titkát is meg kell fejtenünk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.