Don't Escape: 4 Days to Survive

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. március 11. (5 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Egy bizarr kataklizmikus eseményt követően, amely kettétörte a Holdat, a Föld óriási gondokkal küzd. Az élőlényeinek nagy része halott vagy haldoklik... kivéve téged. Legalábbis te ezt gondolod. A Don't Escape: 4 Days to Survive egy poszt-apokaliptikus thriller a veterán fejlesztő Scriptweldertől, a népszerű horror-sorozat, a Deep Sleep és a Don't Escape alkotójától. A játékosoknak ki kell találniuk, hogyan tudják megfelelően megerősíteni otthonuk védelmét az éjszaka előtörő új veszélyek ellen. Mindeközben megismerik az apokalipszis mögötti igazságot, és keresik a biztonságba vezető utat (ha van ilyen).

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Don't Escape Trilogy

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.