Doctor Who - The Lonely Assassins

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 19. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Élőszereplős, Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: Kaigan Games

Kiadó: Maze Theory

Platform: iOS, Windows/DOS, Android, Switch

Leírás:

Minden idők legparásabb Doctor Who ellenségre, a Weeping Angel-elekre épül. A történet szerint találunk egy elhagyott mobilt, amit bekapcsolva Petronella Osgood-tól, kissé  zakkant UNIT-tudóstól kapunk egy rejtélyes üzenetet, amiben a segítségünket kéri. Ugyanis elszaporodtak a nyamvadt kőangyalok a klasszikus Stephen Moffat-féle Blink epizódból ismeretes házban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Két Doctor Who játék is jön jövőre
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 15.)

Két Doctor Who játék is jön jövőre

Bár minden idők legrégebb óta futó sci-fi sorozatának modern inkarnációja talán, ha egy értelmesebb kalandjátékszerűséget kapott az elmúlt 15 évben, a fejlesztő...