Dissension

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. június 17. (10 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Lopakodós

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Disguised Games

Kiadó: Disguised Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Fél évszázad telt el azóta, hogy a Tyrniai Királyság visszaverte a császári inváziót, de most az egykor győztes királyság a polgárháború küszöbén áll.

A királynő most a Négyeknél nyugszik, és az ifjú király hatalomra jutását gyanakvás árnyékolja be, miszerint az öccse, Bryden herceg, sokak szerint jobb király lehet. A pletykák szerint ez az egyetlen oka annak, hogy Őfelsége Bryden hercegre bízta a királyság legtávolabbi és legdekadensebb városának igazgatását.

Kastra, vagyis az Özvegy városa egykor Tyrnia fővárosa volt. Most már csak egykori önmagának árnyéka. Elhagyatott és a korona számára szinte érdektelen. Helyi bűnözők kezébe került, akik magukat Tolvajok Alvilágának nevezik. Vezetésük alatt a korrupt városőrök és a messze déli sivatagokból érkező zarándokok, Anar-Nehit titokzatos egyháza a város életének szinte minden területét ellenőrzi. Ám, bár a háború már fél évszázada véget ért, a türelmes és aljas Ontoriai Birodalom, akárcsak a zászlaján viselt kígyó, még ravaszabb tervet készített elő a szomszédos területek elfoglalására.

Egy helyi elszegényedett nemesember rokonának álcázva magát, Eiren, a Tyrniába küldött birodalmi kémek egyike aljas összeesküvés részese lesz, amelynek célja a tudatlan királyság elfoglalása.

A megbízások sikeres végrehajtása érdekében Eiren ügynök csatlakozik a herceg népéhez, és szerepet kell vállalnia a város felszabadításában. Giedennel, Bryden seregének ravasz kapitányával együtt megkezdi a nyomozást egy merész bűntény ügyében, amely megingatta az amúgy is törékeny egyensúlyt Kastrában. Eirennek valószínűtlen szövetségesei háta mögött kell cselekednie, meg kell őriznie a bizalmukat, és mindenáron meg kell védenie valódi kilétét és indítékait. De talán a legnehezebb kihívást a lelkiismeretével vívott harc és a saját tragikus múltjával való megbékélés szükségessége jelenti majd számára.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.