Disco Elysium

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. október 15. (4 éve 9 hónapja)

Műfaj: Dráma, Krimi

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: ZA/UM

Kiadó: ZA/UM

Platform: Mac OS, Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Leírás:

A Disco Elysium egy nyitott világú RPG, melyben szinte tökéletes arányban keverednek az RPG-vel kapcsolatos elemek és a point and click játékokból megszokott formák. Egy egyedi képességekkel rendelkező, alkoholista nyomozót irányítunk, akinek a sorsa a játékbeli döntéseink miatt többféleképpen alakulhat. Jók vagy rosszak leszünk (ami ugye relatív), csak a játékoson áll. Legyél hős vagy egy abszolút tönkrement, emberi lény.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ma kezdődik az idei LudoNarraCon
Hír
2 éve 2 hónapja (2022. május 5.)

Ma kezdődik az idei LudoNarraCon

Az idei, narratív játékokat ünneplő fesztivál, ismét rengeteg demót, leárazást és fejlesztői beszélgetést hoz magával.