Die With Glory

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. május 11. (7 éve 2 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Platformer

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Die With Glory egy akció-kalandjáték, némi platformer-elemmel megspékelve, melyben az a célod, hogy dicsőségesen meghalj. A játék főszereplője Sigurd, egy bátor öreg viking harcos, aki a dicsőséghez és a Valhallában való túlvilági élethez szeretné megtalálni az utat.

Persze a Valhallába eljutni egyáltalán nem könnyű. Több szinten, gyönyörűen illusztrált tájakon, epikus kalandokon, összetett kihívásokon, nagy csatákon és a karakterekkel folytatott szellemes párbeszédeken keresztül kell vezetned Sigurdot, hogy megtaláld a megfelelő ellenfelet, aki képes a dicső és végső vereséget biztosítani a számára.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Konzolokra is megérkezett Sigurd, a dicső halálra vágyó viking
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. március 27.)

Konzolokra is megérkezett Sigurd, a dicső halálra vágyó viking

A játék lényege: hogy főszereplőnk dicső halált haljon.