Dexter Stardust: Adventures in Outer Space

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. március 3. (2 éve 4 hónapja)

Műfaj: Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Dexter Team Games

Kiadó: Dexter Team Games

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A Dexter Stardust egy hagyományos point-and-click kalandjáték rengeteg fejtörővel, kézzel-rajzolt helyszínekkel és karakterekkel.

Dexter Stardust épphogy megmenekült, amikor a fenyegető X-bolygó lakói, a vreesiánusok egy robotflottát küldtek, hogy elpusztítsanak minden életet a Földön. Most, húsz évvel később, egy mechanikus ember a 10. bolygóról egy nagyon fontos üzenetet próbál közölni Dexterrel: ő a kulcs mind az emberek, mind a vreesiánusok megmentéséhez!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.