Detroit: Become Human

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. május 25. (6 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Interaktív film, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A Quantic Dream az előző játékaikból (Heavy Rain, Beyond: Two Souls) merítve ismét egy akció-kalandjátékot alkotott, melyben újra nagy szerepei lesznek a játékos döntéseinek. A  kaland során 3 karaktert irányíthatunk: Karát (Valorie Curry), Connort (Bryan Dechart) és Markust (Jesse Williams), kiknek sorsa várhatóan egymás útjába terelődik. A játékban nincs "game over", tehát bármi is történjen a karaktereinkkel, a történet menni fog tovább. Nagy szerepe van a játék során a "bizonyíték gyűjtésnek", illetve a helyszínek alapos megvizsgálásának; ugyanis minél több információt gyűjtünk össze, annál több lehetőségünk adódik egy-egy szituációban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Robotok és emberek
2020. augusztus. 19.
Számomra kicsit csalódás a játék a Beyond: Two Souls után. Leginkább a történettel van bajom és azzal, hogy valamiért egyáltalán nem voltam képes azonosulni egyetlen androiddal sem. Egyik sem volt annyira szimpatikus, hogy érdekeljen a sorsa. Maga a játék viszont hozza a tipikus Quantic színvonalat, technikailag is a helyén van, a színészek is odatették magukat. Viszont az irányítás ismét csak pont annyira lett jó, hogy ne legyen rossz. A mozgást néha elég nehézkesnek találtam.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

David Cage: A Kara tech demo és a Detroit
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 29.)

David Cage: A Kara tech demo és a Detroit

Emlékeztek még a PS3-on valós időben futó Kara tech demóra? David Cage a párizsi Games Week konferencián beszélt arról, hogyan vált az egyszerű tech demó az új...

Új Detroit: Become Human gameplay videó érkezett
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. december 9.)

Új Detroit: Become Human gameplay videó érkezett

Megérkezett az első igazi gameplay videó David Cage és a Quantic Dream új játékából.

Star Wars játékot készít a Quantic Dream?
Hír
2 éve 10 hónapja (2021. szeptember 19.)

Star Wars játékot készít a Quantic Dream?

Az egyik legmegbízhatóbb Twitter „leaker” egy egész érdekes képet posztolt.