Désiré

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. május 10. (8 éve 2 hónapja)

Műfaj: Dráma, Erotikus

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sylvain Seccia

Kiadó: Sylvain Seccia

Platform: iOS, Mac OS, Windows/DOS, Android

Leírás:

A sztori egy színvakságban (ahogyan a főszereplő többször is megjegyzi, diszkromatopsziában) szenvedő francia srác, Désiré útját követi nyomon. A fiú két dolgot szeretne az élettől: végre láthassa a világot a maga színpompájában, és hogy ne érezze egyedül magát. A kissé introvertált srác ez utóbbit mondjuk megoldja: a játék során több képzelt baráttal is összefut, akikről sokáig sem ő, sem a játékos nem tudja, hogy nem valódiak (mondjuk ez felveti azt a kérdést, hogy a kaland eseményeiből mik azok, amik megtörténtek, és mik azok, amik csak képzelődések).

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

6/10 - Désiré és az ő mocskos kis vágyai, avagy a fekete-fehér 50 árnyalata
2018. január. 15.
Zárásként már csak az maradt hátra, hogy kinek ajánlható a Désiré. Szívem szerint azt mondanám, hogy senkinek. De nem akarok totálisan szemellenzősnek tűnni, biztosan lesznek, akiknek bejön az ilyesmi (elvégre a Szürke 50 árnyalata is mekkora kasszasiker, pedig az egy babazsúr ehhez képest), 5 euróért talán egy próbát megér. Mint játék, adok rá egy 6 pontot.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Désiré
Teszt
7 éve 10 hónapja (2016. szeptember 18.)

Désiré

A mifelénk nem túl ismert francia programfejlesztő veterán, Sylvain Seccia első kalandjátéka az emberi lélek legsötétebb vágyaiba és perverzióba enged betekinté...