Deponia 2: Chaos on Deponia

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. október 12. (11 éve 9 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Deponia sorozat második része, amely folytatja Rufus és Goal, az égből pottyant lány közös történetét. A lány memóriája megsérült és három darab disk-re lett szétosztva, amit Rufus külön-külön letöltve tud váltogatni. Rufusznak, aki az első részben jelentős karakterváltozáson ment keresztül, az lesz a feladata, hogy egyesítse a három részre szétválasztott memóriát, hogy Goal emlékei újra egységesek legyenek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.