Deponia

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. január 27. (12 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Deponia világa komor világ. Az emberek otthona csupán egy hatalmas szeméttelep. A felhőkben viszont ott van Elysium városa, ami az egyetlen hely, ahol az ember maga mögött hagyhatja ezeket a súlyos életkörülményeket. Természetesen a lent lakók számára nincs mód a feljutásra, de él egy egocentrikus feltaláló, Rufus, a játék hőse, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a felhők közé röpítse magát.

A Deponia sorozat a Daedalic Entertainment egyik leghíresebb és legjobban sikerült sorozata. A gyönyörű kézzel-rajzolt hátterek mellé egyszerű, tradícionális point and click irányítást és játékmenetet kapunk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.